Musik

Musikfavoriter mars 2021 (goth/alt)

När jag är ensam hemma så lyssnar jag ofta på musik, här är några av mina musikfavoriter från mars 2021. Jag hade en himla tur med en av Daily Mix spellistorna som Spotify skapar åt en, det var många bra låtar på den! Och en del som jag inte hade hört tidigare heller, bland annat Angels of Liberty – Sophia, Christine Plays Viola – The Stars Can’t Frighten I & II och Canis Lupus – Until You Say Goodbye. Har börjat använda Bandcamp en del för att hitta ny musik, det var där jag upptäckte Horror Vacui (som är ett av mina favoritband numera), var rätt längesen jag engagerade mig i att hitta musik faktiskt.

Jag klarar inte riktigt av att det är tyst runtomkring mig, så därför lyssnar jag gärna på musik eller en podcast. Ibland kan jag ha YouTube igång också, men det senaste har jag tappat smaken för YouTube… jag hittar inget som intresserar mig riktigt. Rensade bland mina prenumerationer för nån vecka sen för då hade jag blivit så pass less på att mitt flöde är fullt med, då ännu mer, som jag inte vill se. Musik är bäst, och enklast att ha i bakgrunden och jag går ofta runt här hemma med mina AirPods i öronen.

Om du vill se (lyssna) vad mer jag lyssnar på så finns länken till min Spotify-profil uppe i höger hörn, annars kan du klicka här. Tidigare inlägg med mina musikfavoriter hittar du här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.