Makeup of The Day

MOTD: Eyeliner inspirerad av Lydia Pang

Jag har sällan eyeliner, i alla fall flytande i form av en vinge. Men nu blev jag inspirerad av Lydia Pang, jag såg bilder på henne (hon är bl a ex-creative director för Nike och Refinery29) och hennes dagliga smink där hon har just en tunn eyeliner på ögonen med en liten vinge. Och det var så himla snyggt! Och så en jämn bas till det, yum.

Makeup Look

Mitt intresse för att leka med smink verkar sakta komma tillbaka, försöker vara nöjd och stolt över att jag inte köpt nåt nytt smink (som jag inte behövde alltså, jag har ersatt sånt som tagit slut t ex) utan jag använder det jag har! Som sagt så blev jag inspirerad av en bild på Lydia Pang, hon hade en helt perfekt eyeliner, och en rätt så enkel bas men jag kan inte låta bli att göra min typ av bas och bryn. Det är bara sån jag är.

Makeup deetz

BAS

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Beauty Lock It Foundation – L43 W
NYX Cosmetics Born to Glow Radiant Concealer – Alabaster
NABLA Skin Glazing – Ozone
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Drama Cla$$

ÖGONBRYN

KVD Beauty Super Brow – Graphite
LH Cosmetics Infinity Power Brows Sketch & Sculpt – Almost Black
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher

ÖGON

Fenty Beauty Flyliner – Cuz’ I’m Black
KVD x Too Faced Better Together – Devotion
KVD Beauty Go Big or Go Home Mascara

LÄPPAR

Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.