Accessoarer

Nytt bälte från Disturbia – Heathen Belt

Förra året upptäckte jag Disturbia och deras kläder, i januari köpte jag Heathen Belt och sen så har jag levt i mitt Bones Hoody & Bones Jogger set sen jag köpte det i vintras och jag tittade länge och väl på detta bälte innan jag köpte det.

Disturbia Bones Midi Wrap Dress Disturbia Heathen Belt

Heathen Belt

Heathen Belt fanns i två storlekar, S/M och M/L, jag köpte M/L och det passar precis! Jag höll på att få lite panik när jag testade det först och funderade en stund på att returnera det eller försöka förlänga det… men jag gjorde inte det, det är så fint så jag ville inte returnera det (för då var det redan slutsålt) och om jag hade försökt förlänga det så hade det inte blivit så snyggt…

False leather belt with ornate metal buckle, and metal chain with crucifix charm.
S/M fits 26″ – 31″ waists
M/L fits 31″ – 37″ waists

Disturbia
Disturbia Heathen Belt

Bältet passar på det stället jag brukar vilja ha mina midjebälten (på kroppen), jag tycker att det ser bra ut och det är ju det som är huvudsaken.

Vad jag har på mig

Klänning: Disturbia
Bälte: Disturbia
Skor: Dr Martens

Dr Martens Jadon MaxDisturbia Bones Midi Wrap DressDisturbia Heathen Belt

Jag är väldigt nöjd med Heathen Belt, det känns väl värt pengarna (även om det var precis efter Brexit och det tillkom lite extra avgifter från PostNord). Kedjorna på bältet har lite tyngd och känns bra. Klänningen som också är från Disturbia, och heter Bones Midi Wrap Dress, har jag skrivit om här om du vill läsa.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.