Accessoarer

Födelsedagspresent till mig – halsband från Safira

I februari fyllde jag 35, och jag gav mig själv 2st halsband från Safira i “present”. Jag brukar köpa nåt till mig själv för att ha som minne av födelsedagen. Jag gillar att ha flera olika halsband på mig på samma gång, just nu i alla fall för andra gånger så vill jag inte ha smycken alls.

Safira Sterling Silver Chunky Link Chain Safira Sterling Silver Humanity Necklace

Safira Humanity Necklace

Jag hade inte tänkt köpa nåt mer halsband än Chunky Link Necklace, men jag fastnade verkligen för Humanity Necklace! Det är ju siluetten av en kvinnokropp för fasen! Tycker att kombinationen av den chunky kedjan och sen denna som är tunnare och nätt är väldigt fin!

Hylla din feminina sida genom att bära det vackra halsbandet Humanity av sterling silver. Utöver en snygg singaporelänk består detta statementsmycke också av ett litet hänge med borstad finish och motivet av en kvinnlig siluett.

SAFIRA

Safira Chunky Link Chain Necklace

Jag har sökt efter ett sånthär halsband och Chunky Link Chain Necklace var väldigt nära det jag föreställde mig, jag tänkte mig nåt ännu mer chunky men det hade nog inte varit lika bekvämt att ha på sig. Det här halsbandet har lite tyngd men det är ändå skönt att ha på sig timme efter timme, eller som för mig… dag efter dag.

Få till den perfekt smyckade looken varje gång med hjälp av halsbandet Chunky Link Chain av sterling silver. Denna lite större kedja kommer att sitta som en smäck runt din hals oavsett om du ska klä dig för ett festligt tillfälle eller om du ska spendera en dag på stan med dina vänner.

SAFIRA

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.