Mode

En perfekt maxikjol från Boohoo

En maxikjol hör sommaren till enligt mig, den perfekta maxikjolen kommer från Boohoo den här sommaren och är gjord i jersey (95% viskos 5% elastan). Den är, konstigt nog i perfekt längd för mig och jag brukar ha problem med att maxikjolar och klänningar alltid är för långa så jag snubblar på dom när jag går.

En perfekt maxikjol från Boohoo

Maxikjol från Boohoo

Jag bor i kjolar och klänningar på sommaren, och jag tror att just den här kombinationen av plagg kommer bli en go-to i sommar! Toppen, eller linnet, kommer från BonPrix och har dubbla axelband som jag gillar. Det blir lite mer intressant då. Dustern i mesh är ett relativt nytt inköp från Foxblood, jag har en liknande som jag köpt på H&M för några år sen men jag har sökt efter en långärmad och hittade den hos Foxblood.

Kjolen har jag köpt på Boohoo och den är precis lagom lång och flowy, jag har den i storlek 46.

Tyvärr är det fortfarande för kallt, det är onsdag 31/3 när jag skriver inlägget och jag fotade outfiten igår alltså 30/3. Det var ändå +10 grader när jag var ute och fotade men som vanligt längtar jag efter våren i förtid. Men ett tydligt vårtecken är att Luxx vill gå ut en sväng på morgonen och ligga i stolen en stund!

Vad jag har på mig

Topp: BonPrix
Kjol: Boohoo
Duster: Foxblood
Halsband: Etsy
Skor: Dr Martens

Maxikjol Boohoo
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.