Musik

30 Day Music Challenge Dag 1 (Goth/alt edition)

30 Day Music Challenge Dag 1

30 Day Music Challenge (Goth/alt edition)

En 30 Day Music Challenge är kul att göra då och då tycker jag. Och jag tänkte att jag skulle testa nåt nytt. Först la jag upp dessa på mina stories på Instagram men jag kommer ALDRIG ihåg att posta en ny story. Så jag tänkte testa lyckan här på bloggen istället!

Dag 1: “The song that reminds you of a crush”

Jag har valt Lebanon Hanover’s låt Kiss Me Until My Lips Fall Off. Det är en låt jag ofta lyssnar på när jag dagdrömmer om Evy. Vi har lyssnat på den tillsammans många gånger så det finns mängder av minnesbilder att välja bland i associationerna till låten.

Nu är väl inte Evy längre en “crush”, vi har ju trots allt varit tillsammans i 8 månader nu. Men låten passar för temat på dag 1.

Om du vill kolla in min Spotify så finns den här. Och i den här kategorin finns ännu mer musikrekommendationer från mig till dig.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.