Musik

30 Day Music Challenge Dag 2 (Goth/alt edition)

30 Day Music Challenge

30 Day Music Challenge (Goth/alt edition)

Dag 2 på 30 Day Music Challenge, den här dagen är temat “the song you would like to sing in karaoke”. Jag vill dock inte testa karaoke. Jag är mer den typen som sjunger i duschen eller i ensamheten av mitt hem!

Men om jag måste välja en låt så skulle HIMRight Here in My Arms vara ett självklart val!

Mer musiktips som du goth to listen to finns här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.