Mode

Banned Alternative – Pentacle Dress

Jag har haft ögonen på Pentacle Dress från Banned Alternative i några månader, har väntat på att EMP kanske skulle få in andra storlekar än 3XL och 4XL. Men nu har jag väntat i 5 månader så jag gav upp när jag fick sålt lite prylar och därför hade lite extra pengar över.

Banned Alternative Pentacle Dress

Jag har tidigare köpt en klänning från EMP, från ett annat märke iofs, i storleken 3XL och den tyckte jag var alldeles för stor… jag valde den storleken för att den här storleksväljaren eller vad den nu heter på EMP rekommenderade 3XL till mig. Den klänningen är som sagt för stor, och det är tyvärr den här klänningen också, men det finns inget som inte ett bälte fixar, och Pentacle Dress har rätt skärning för att ha ett bälte.

Camano Unisex Fashion Socks
Camano Unisex Fashion Socks
159 SEK
Dr Martens Jadon Max
Dr Martens Jadon Max
2 345 SEK
Banned Alternative Pentacle Dress
Banned Alternative Pentacle Dress
699 SEK
Disturbia Heathen Belt
Disturbia Heathen Belt
£24
Camano Unisex Fashion Socks
Camano Unisex Fashion Socks
159 SEK
Dr Martens Jadon Max
Dr Martens Jadon Max
2 345 SEK
Banned Alternative Pentacle Dress
Banned Alternative Pentacle Dress
699 SEK
Disturbia Heathen Belt
Disturbia Heathen Belt
£24
Camano Unisex Fashion Socks
Camano Unisex Fashion Socks
159 SEK
Dr Martens Jadon Max
Dr Martens Jadon Max
2 345 SEK
Banned Alternative Pentacle Dress
Banned Alternative Pentacle Dress
699 SEK
Disturbia Heathen Belt
Disturbia Heathen Belt
£24

Vad jag har på mig: Pentacle Dress

Klänning: Banned Alternative
Bälte: Disturbia
Sockar: Camano
Skor: Dr Martens

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.