Accessoarer

Ett halsband med anatomiskt hjärta

Jag har sökt efter ett halsband med ett anatomiskt hjärta ända sen mitt Heart Keeper halsband från Regal Rose “gick sönder”. Jag hittade ett på en sida som hade accessoarer och liknande för sjuksköterskor, det var ett stort och fint hjärta men tyvärr var det gjort av zink och bara pläterat med silver. Jag köpte det halsbandet och kunde ha det nån vecka innan pläteringen började att nötas bort och jag blev lite lätt grön på bröstkorgen och halsen.

För en månad sen så scrollade jag lite på Etsy där det finns en shop som heter Skeletos, jag har sen tidigare ett par örhängen och en ring från Skeletos. Mika (skaparen/ägaren) är otroligt duktig på det han gör och jag har på mig örhängena och ringen varje dag! I alla fall, på Skeletos Etsy shop så hittade jag ett “large anatomical heart necklace” som jag köpte när jag fick skatteåterbäringen. Och nu har det landat kring min hals!

Large Anatomical Human Heart / Anatomiskt hjärta

Hänget gick att köpa med eller utan kedja, och alla smycken är i silver vilket är toppen för mig som är allergisk mot nickel. Det fanns bara ett stort hjärta att köpa från Skeletos, men det finns även en mindre variant av ett anatomiskt hjärta i shoppen.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.