Makeup of The Day

MOTD: Sunshine Skin Tint från Milk Makeup

Min nya favoritfoundation är Sunshine Skin Tint från Milk. Skin tints är en trend i vår och sommar och jag jublade en del när jag såg att Sunshine Skin Tint kommit till Sephora! Har tidigare skrivit ett inlägg om foundationen men här är en av de första lookerna jag använde den till. Jag fotar inte längre alla looker jag gör för att inte halka tillbaka i all press och stress över bloggande och sociala medier.

Milk Makeup Sunshine Skin Tint

Milk Makeup Sunshine Skin Tint

Denna skin tint finns i 14 nyanser, fair till mocha. Jag har den i fair men såhär i efterhand skulle jag vilja testa light istället. Fair har “neutral pink undertones” medan light beskrivs med “golden peach undertones”. Andra foundations jag testat från Milk har jag haft i nyansen créme och den var perfekt! Även om jag har lite mer neutrala undertoner än rakt av varma undertoner.

Jag testade också LH Cosmetics nya Velvet Couture. I mina rensningar så slängde jag en krämskugga från Rodial som jag tyckte mycket om, men den hade torkat. Velvet Couture, som LH’s alla produkter, är multifunktionell och kan användas på kinder, ögon och läppar.

Jag har Velvet Couture i nyansen Deep Nougat på kinder och ögon, älskar denna nyansen av brunt. Däremot på läpparna var jag inte så förtjust i nyansen. Deep Nougat passade mig mycket bättre som rouge och ögonskugga, och det var så jag ville använda den också. Men jag kan absolut tänka mig någon av de andra nyanserna på läpparna! Velvet Couture var väldigt härligt på läpparna.

Makeup deetz

Bas

Milk Makeup Sunshine Skin Tint – Fair
Fenty Beauty Match Stix – Amber
LH Cosmetics Velvet Couture – Deep Nougat
Milk Makeup Matte Bronzer Stick – Baked

Ögonbryn

KVD Beauty Super Brow – Graphite
Anastasia Beverly Hills Brow Pen – Granite

Ögon

LH Cosmetics Velvet Couture – Deep Nougat
Milk Makeup Gel Eyeliner – Boss
Milk Makeup Kush Mascara

Läppar

Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.