Musik

30 Day Music Challenge Dag 3 (Goth/alt edition)

30 Day Music Challenge

30 Day Music Challenge (Goth/alt edition)

Jag försöker komma ihåg 30 Day Music Challenge, det blir nog inte en låt/ett inlägg varje dag men jag försöker iaf. Dag 3 har temat “the song that reminds you of your best friend”. Den är svår för jag känner inte att jag har en “bästa vän” på det sättet. Jag har vänner och en del står jag närmare och andra inte lika nära. Så jag valde en låt som får mig att tänka på vänskap helt enkelt!

Dag 3: “The song that reminds you of your best friend”

Valet föll på Placebo och låten Special Needs från albumet Sleeping With Ghosts. Den påminner väl lite om en speciell vän och vänskapen vi har. Vi kan höras av väldigt sällan men när vi väl gör det så är det som att det var igår.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.