Lesbiskhet

Eurovision 2021 & Mycket Mer att Fira

Helgen när det var Eurovision så var jag i Göteborg hos Evy, det var den 22a maj och det var även World Goth Day OCH våran 9 månaders dag också! 🖤 På torsdagen 20e maj så hade jag fixat ett blombud till Evy med en liten bukett med 3 stora, röda rosor. Den levererades medan hon fortfarande var på jobbet (vilket jag hoppades på) så när hon kom hem hade hon “nåt konstigt i brevlådan”.

World Goth Day 2021

World Goth Day is observed on 22 May. The Official World Goth Day site defines it as “a day where the goth scene gets to celebrate its own being, and an opportunity to make its presence known to the rest of the world.”

Wikipedia – world goth day

Dagen till ära hade jag slängt på mig min Bauhaus Bela Lugosi t-shirt och ett par leggings från Bluefox och så en cardigan med huva från EMP. När det inte är pandemi finns det fysiska firanden av World Goth Day, men nu var det många event online och många klädde upp sig. Hela mitt flöde på Instagram var så vackert svart!

Eurovision 2021

Eurovision, eller “när en gothare blir kär i en schlagernörd” som det också kan kallas. Vi har tittat på alla deltävlingar och semi-finaler, vissa har vi sett på varsitt håll vid egen dator för att vi inte kunnat ses just då. Evy skrev en lista på vilka låtar vi gillade innan det var klart vilka bidrag som gick vidare. Sverige var en solklar favorit i familjen Eklund & Snickert, Finland minns jag också var bra och Cypern. Det fanns ganska många, vi fick ihop över 10st.

När det väl var final så satte vi poäng på bidragen, men vi var helt fel ute. Vi fattar inte hur Italien kunde vinna…

9 Månader Tillsammans

Den 22a augusti 2020 tog jag mod till mig och berättade för Evy att jag var/är kär i henne. Någon timme senare fick jag den finaste och sötaste bilden jag någonsin fått. Där hon ritat ett hjärta och skrivit “får jag chans på dig?” i hjärtat.

Den 22a maj var då vår 9 månaders dag, och detta firade vi med ett glas bubbel. Vi har blivit förskräckligt duktiga på det där med att dricka bubbel. Till exempel hade vi i februari 3 olika datum att fira. Vi pratar mer och mer om att flytta ihop, Evy har haft min extranyckel i några månader redan. Men hon sa igår att hon ska hämta sin från sitt ex och så ska jag få den! Så att jag “kan komma och gå som jag vill” sa Evy. Det jobbiga är väl att jag aldrig kommer vilja gå…

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

 • bodenbynight
  15 juni, 2021 at 01:23

  Haha jag “tvingar” Johan att se så jag kan inte ens skylla på någon annan. Jag tycker det är kul med hela eurovision karusellen och allt artisterna hittar på för att sticka ut. Det är så mycket mer än bara musik. Trodde inte heller Italien! Grattis till 9 månader.

  Svara
  • Jenny Elisabeth
   16 juni, 2021 at 11:41

   Haha! Jag lärde mig snabbt att tycka om det, det var så mycket mer bra musik än jag trodde det skulle vara faktiskt. Det var jättekul!
   Fel låt vann tycker jag/vi. Är fortfarande förvånad över att Tusse fick så lite poäng! Tack! ❤️

   Svara
   • bodenbynight
    16 juni, 2021 at 12:14

    Han har svårt att hålla sig vaken och somnar oftast. I år var det många bra så det var svårt att veta vem som skulle vinna men hade aldrig trott Italien. Min favorit blev tillslut Island som jag lyssnat på efteråt. Synd att de inte kunde uppträda live!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.