Mode

En Gammal Klänning från Divided

När jag var ner till förrådet senast, och egentligen sökte efter en annan klänning, så hittade jag istället en gammal klänning från Divided. Ibland är det rätt bra att jag har x antal säckar med kläder (för stora och för små) i mitt förråd. Dom väntar på att komma iväg till textilåtervinningen. Men tills att dom gör det så kommer jag då och då på att “aha, det och det plagget borde finnas i förrådet!”.

Är faktiskt på väg ner till förrådet igen för att leta efter ett annat plagg. Men samtidigt tänker jag att kläderna hamnat i förrådet av en anledning. När jag rensar och sparar nåt och tänker “nåndag”… då betyder det aldrig. Så egentligen skulle jag skippa att bära upp kläder till lägenheten och istället ringa FAMI igen och be dom föra skräpet till återvinningen!

En Gammal Klänning från Divided

Jag minns att jag köpte den här klänningen 2019, och den hamnade i förrådet snabbt för jag tyckte att den (då) var för tight. Men nu sitter den bättre tycker jag. Jag gillar ju klänningar och kjolar med mycket tyg! Draperade och flowy helst. Men det var inte så tokigt med en modell som inte är så flowy utan lite mer “form fitting”.

Exempel på min smak när det kommer till klänningar finns här.

Vad jag har på mig: En gammal klänning från Divided

Klänning: H&M (gammal)
Duster: Foxblood
Choker: Wish
Skor: Dr Martens
Solglasögon: Shein

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.