Musik

30 Day Music Challenge Dag 4 (Goth/alt edition)

30 Day Music Challenge

30 DAY MUSIC CHALLENGE (GOTH/ALT EDITION)

Dagens Music Challenge är “favorite cover”. Det var oväntat svårt att välja ett! Jag tror att det blev svårare eftersom jag lyssnar överhängande på musik via Spotify, jag tänker sällan på omslaget. Förutom när jag söker efter nåt nytt att lyssna på, då dras jag lätt till omslaget.

DAG 4: “FAVORITE COVER”

Brotherhood – More, omslag designat av Sackarias Luhanko

Valet föll på omslaget till singeln “More” av Brotherhood som släpptes 2019. Upptäckte Brotherhood under 2020 och låten “More” är en av mina absoluta favoriter!

Brotherhood @ Bandcamp & Spotify

“The mutual respect for artists like The Sisters of Mercy, Joy Division and Suicide was the catalyst for Stefan Eriksson and Micke Lönngren to form Brotherhood.”

Brotherhood

Bandcamp
Spotify

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.