Accessoarer

Tappade ett av mina favoritörhängen från Skeletos

Förra månaden så tappade jag ett av mina favoritörhängen ner i handfatet när jag tvättade bort mitt smink på kvällen. Jag hade haft det paret sen 2016 och jag blev så frustrerad när jag hörde “klirr” i handfatet! Det som var bra är att jag nu vet hur man öppnar och rensar vattenlåset i handfatet. I alla fall så tappade jag då mitt örhänge, och nu har jag fått hem ett nytt par likadana. Dom är mina favoriter, vill inte vara utan dom om jag slipper. Men jag fick en liten bonus också med den här beställningen!

På lappen står det:

“Hi Jenny!
I hope you like these Ravens!
Please accept the Owl Pendant for being a good customer & A NICE PERSON!
Best, Mika”

Mika, Skeletos

Jag fick ett hängsmycke som gåva, det är en talisman i form av två klor från en uggla. Och örhängena jag köpte är Small Raven Skull Earrings. Jag tyckte det var så fint gjort av Mika, jag måste sätta upp kortet på väggen vid skrivbordet där jag har annat fint.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.