Hår

Nyklippt hår och jag har faktiskt en frisyr nu

För nån vecka sen var jag och klippte mig, nu har jag nyklippt hår och en frisyr också! Det var i maj förra året som jag klippte mig senast, pga pandemin så har jag inte velat gå till frisören (fast jag sett, och vet, att dom använder masker, visir och hela baletten). Men nu har jag gjort det, och det behövdes verkligen. Det hade växt 15 centimeter ungefär, och det var också det vi klippte bort för det var så slitet. När jag satt där i frisörstolen och såg håret falla så kände jag mig så mycket lättare. Och nu ser mitt hår friskt ut, och trippelt så tjockt minst!

Har efter 13 månader äntligen klippt mitt hår!

Såhär såg mitt hår ut innan besöket hos frisören. Topparna var väldigt slitna och torra då jag har självlockigt och tjockt hår naturligt. Jag var väldigt less på att inte ha en frisyr och att allt hår var i samma längd. Så jag sökte lite på Pinterest och fastnade för “layered haircut with curtain bangs”! Nu ska jag bara lära mig att styla den jäkla gardinluggen också…

Jag är väldigt nöjd med mitt nya hår! Förra veckan färgade jag det också så nu är jag ännu mer nöjd. Har köpt en rundborste också och håller på att lära mig att få till luggen sådär snyggt och 70-tals aktigt!

Long layered haircut with curtain bangs // Pinterest

Detta var inspirationsbilden jag hade med mig till frisören, hon tittade på mig med mitt långa, färgade svarta hår och sa “åh, vi hinner inte bleka det så mycket idag”. Sen förstod hon att det var frisyren och inte färgen jag var ute efter. Det är såhär jag försöker lära mig att göra med min lugg, tycker det är så fint!

Jag var till en ny frisör här i Falkenberg som heter Falkenbergs Frisör, det var en himla snabb klippning, ingen styling av håret ingick (förutom att hon fönade håret rakt). Men jag klagar inte, det var väldigt skönt att bara sitta i frisörstolen i 40 minuter!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

  • bodenbynight
    2 juli, 2021 at 23:52

    “åh, vi hinner inte bleka det så mycket idag” 😂😂😂😂 bästa!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.