Makeup of The Day

MOTD: Ja, jag gillar fake freckles (fortfarande)

Fake freckles var en grej för nån sommar sen, jag har ännu kvar mina pennor som KICKS släppte just för att göra fräknar. Den här våren och sommaren så har jag tur, för dewy och “natural” hy är tydligen på tapeten! Med “natural” så menas det att man ska låta textur, porer och annat synas och istället fokusera på skin prep med hudvård. Men oroa dig inte, foundations med full täckning ska ingenstans utan man fokuserar mer på hur man applicerar dom denna vår och sommar.

Makeup Look Fake Freckles

Fake freckles

Jag har fastnat för att använda Hollywood Flawless Filter över hela ansiktet och sen använda en mer full täckande foundation på de ställen jag vill ha lite mer täckning och utjämnande av hudtonen. Jag har ju rensat en hel del bland sminket och har inte flera stycken primers eller foundations att välja på, men jag måste erkänna att jag skulle vilja testa nåt nytt. Är nyfiken på Samantha Ravndahls Auric, som i princip är som Hollywood Flawless Filter men den skulle vara lite mindre kladdig. Och jag kan sakna en foundation med lätt täckning eller typ skin tint för de dagar jag bara vill slänga på nåt med fingrarna.

Jag har faktiskt köpt en produkt som jag längtat efter att den skulle komma till Sverige, Milk Makeup Sunshine Skin Tint! Den har äntligen landat hos Sephora och så hade dom rea förra veckan (vecka 12) och då passade jag på att köpa en. Jag tittade också på Ilia Super Serum Skin Tint men blev snål… och Sephora hade ju rea som sagt.

Makeup deetz

Bas

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Beauty Lock It Foundation – L43 W
NABLA Skin Glazing – Ozone
Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick – Amber
KICKS Fake Freckle Pen

Ögonbryn

Fenty Beauty Brow MVP Sculpting Wax Pencil & Styler
LH Cosmetics Infinity Power Brows Sculpt & Sketch – Almost Black

Läppar

Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

  • bodenbynight
    2 juli, 2021 at 23:50

    Skönt att man kanske är inne, jag låter alltid min hy bara vara för den blir så kladdig annars 😅

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.