Mode

Sommargoth med klänning och fishnet topp

Förra veckan kanaliserade jag min inre sommargoth och tog på mig en av mina favoritklänningar och en fishnet topp. Det var så varmt och skönt och det är det idag också. Har haft en konstig morgon, vaknade och var uppe en timme sen somnade jag om igen. Tror att jag har en del sömnbrist när jag tagit Elvanse regelbundet och nu inte gör det. Tänkte att jag skulle prova och se hur kroppen och hjärnan reagerar på att inte ta Elvanse, innan jag börjar plugga.

Sommargoth med klänning och fishnet topp

Sommargoth

Varje gång jag har på mig den här klänningen så funderar jag på hur jag ska kunna korta den. Den är så pass stretchig att jag inte vet om min symaskin skulle kunna göra sömmarna bra. Men klänningen är minst 20 centimeter för lång, och inte ens med mina Jadon Max på mig som gör att jag blir 1.72 så räcker det till.

Vad jag har på mig

Klänning: BonPrix (liknande)
Fishnet topp: second hand (liknande)
Bälte: Disturbia
Solglasögon: Shein
Skor: Dr Martens

Fler outfits finns i den här kategorin om du vill kika.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.