Mode

Killstar – Curses Chain Belt [PLUS]

I våras köpte jag Killstar Curses Chain Belt, eller om det var i julas. Det var en rea i alla fall och jag hade suktat efter detta bälte ett bra tag. Jag är inte den som vill att hela min garderob ska vara från Killstar, utan jag blandar gärna hejvilt från uttalade alternativa märken och basplagg. Till exempel kjolen i denna outfit, den kommer från Boohoo och toppen från Nu-In.

Vad jag har på mig

Topp: Nu-In
Kjol: Boohoo
Bälte: Killstar
Halsband: julklapp från Evy & Anatomical Heart Necklace från Skeletos
Skor: Dr Martens

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.