Om Jenny

Jag som bloggar här heter Jenny Elisabeth (Elisabeth är mitt andranamn, efter min farmor), jag är född och uppvuxen i Norrbotten och för 15 år sen bytte jag ut ut djupsnö mot slask, bodde i Göteborg ett par år, sen hamnade jag i Linköping och till slut i Falkenberg där jag har bott de senaste 14 åren. Jag delar min lägenhet med en katt vid namn Luxx som har varit vid min sida i 14 år nu. Jag har en förkärlek till beauty, subkulturer, lesbiskhet (min fina Evy ♥ mer specifikt), sammet, kroppsmodifiering, fishnets och Dr Martens. Jaså, du ville veta mer än så?

Jag “decluttrar” mitt hem på daglig basis men tycks ändå ha för mycket grejer, jag “decluttrar” ännu mitt hem på daglig basis, men har mycket mindre prylar numera. Jag lyssnar helst på goth/gothic rock/postpunk och liknande genrer, äter färska jordgubbar (eller hallon) så ofta jag kan och tittar gärna på Dr Who eller lyssnar på true crime poddar. De senare helst på samma gång! Om jag fick spendera livet iklädd en pyjamas så skulle jag vara lycklig, eller kanske en maxikjol i ett riktigt flowy tyg och en snygg topp till, och glöm inte bältet!

Den här bloggen skapade jag våren 2016 som en renodlad beauty blogg (cruelty-free), hösten 2020 behövde jag en förändring och sen dess är bloggens fokus livsstil, mode, goth och en gnutta beauty bl a. Jag tycker det är väldigt roligt att fota outfits så det blir det en del av, min blogg är tänkt att vara en plats där jag kan få utlopp för min kreativitet och där du som läser förhoppningsvis kan få inspiration, se hur jag kombinerar plagg, läsa om vad jag gillar just nu och där du kan få råd om var, och hur, man hittar plus size goth kläder!