Tag:

Ankh

  Outfit of The Day World Goth Day

  INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

  22/5 är World Goth Day. Den officiella sidan beskriver dagen såhär: “a day where the goth scene gets to celebrate its own being, and an opportunity to make its presence known to the rest of the world”.

  Jag ska gå på en promenad med boendestödet vid kl 14:30 men ville visa min World Goth Day outfit först! Så se detta som ett bonusinlägg dagen till ära ? Jag har också fotat min makeup och det kommer ett inlägg om den också.

  Outfit of The Day: World Goth Day

  Idag är det +17 grader varmt och sisådär 75% luftfuktighet, jag har väntat på åska i flera dagar men den far alltid norrut. Väldigt typiskt svenskt att prata om vädret, eller hur? Men det är svårt att veta vad man ska ha på sig när det är sånt här väder. Jag valde ett linne och en kjol, och till det ska jag ha ett par ballerinaskor i spets just pga vädret och kängor hade blivit för varmt.

  Outfit of The Day World Goth Day
  Outfit of The Day World Goth Day

  I samband med WGD anordnas det events och meet ups världen över, det startade i Storbritannien 2009 och året därpå pushades det ut till världen. Jag har aldrig varit på ett event i samband med WGD men har det i baktanken hela dagen. Om du vill veta mer kan du läsa mer på WGDs hemsida som du hittar här.

  Vad jag har på mig

  Linne: Boohoo
  Kjol: Zalando (liknande)
  Bälte: ASOS Curve
  Ankh: eBay
  Ribcage: Etsy (liknande)
  Pentagram: eBay

  Outfit of The Day Makeup Look

  Makeup looken ska jag posta snart, ska bara skriva ihop inlägget så det kommer i sinom tid. Jag använde några, för mig, nya produkter som jag köpte på Sephora när jag fick pengar… jag vet, #köpstopp var det ju men jag har svårt att hålla mig till det. Men jag kämpar på!

  Om du vill se fler outfits så hittar du fler här och på min Instagram.

  0 kommentarer 16 visningar
  0 FacebookTwitterPinterest

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer