Tag:

Depend

  INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

  Outfit of The Day Fashionkilla Crop Top

  När jag rensade i klädkammaren kom min Fashionkilla crop top fram, jag gillade inte materialet när jag först köpte den men nu tyckte jag “jaaa, den här är ju go”. Jag köpte den på ASOS i höstas men den verkar inte finnas kvar, men det fanns en liknande som var nästan ännu snyggare – jag länkar den nedan!

  Outfit of The Day Fashionkilla Crop Top
  Outfit of The Day Fashionkilla Crop Top

  Vad jag har på mig

  Crop top: Fashionkilla Plus (liknande)
  Kjol: Zalando (liknande)
  Bälte: ASOS Curve

  Outfit of The Day Fashionkilla Crop Top

  Jag tog det här fotot mest för att nagellacket är så himla snyggt som pop of colour mot det svarta, men ju mer jag tittar på fotot inser jag att jag är lycklig över att min hud inte bråkar så mycket *peppar peppar ta i trä*. Och lycklig över att jag kan se att jag är vacker, jag kanske inte är en konventionell eller typisk skönhet men en skönhet oavsett.

  Jag tänkte också på ett inlägg jag såg på Instagram från @frejagronberg med captionen: “To all the haters out there, who says fat girls can’t wear croptops. FUCK THE HELL OFF. Let the fatgurls be humans as well, we are just like you. A bit more fat sure, but just as beautiful. There is no point in making other feel bad, it just shows how much a bad human you are!”.

  Hennes caption pretty much summed it all up för mig och gjorde att jag behöll den här Fashionkilla crop topen! Plus att jag tycker jag ser bra ut i detta… bara en liten bonus ?

  0 kommentarer 15 visningar
  0 FacebookTwitterPinterest

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer