Tag:

EVY

  INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

  Nu är det snart sommar! Jag är glad, men många gothare gillar inte sommaren… jag har hört allt från att man inte vill bli brun, det är för varmt, sammet funkar inte på sommaren och att det finns för lite goth stuff för sommaren. I det här inlägget försöker jag mig på att göra en önskelista för sommaren alternativt bara saker jag tycker är nödvändiga för att överleva värmen.

  EVY Sunscreen Mousse SPF30

  EVY Sunscreen Mousse SPF30

  För att skydda huden under de soliga månaderna behöver du SPF, en SPF skyddar inte huden från att bli brun men den skyddar huden från att bli bränd. Och en SPF minskar risken för pigmentfläckar, rynkor och andra tecken på förtidigt åldrande. Och jag har också för mig att skillnaden mellan en SPF30 och SPF50 var typ 2% i skydd så man klarar sig bra med SPF30.

  Om du vill läsa mer om EVY Sunscreen Mousse så har jag ett inlägg som du hittar här.

  EVY Sunscreen Mousse finns att köpa hos bl a. Lyko!

  Killstar Witch Brim Hat Black

  Hattar

  En hatt, tillsammans med SPF, är ett bra skydd för din hud mot solen. För att det ska vara svalt och skönt så välj en hatt i ett lätt material! Den här hatten kommer från Killstar och är inte i det tunnaste materialet… men den är skitsnygg!

  NYX Cosmetics Strictly Vinyl Lip Gloss Femme Fatal

  NYX Strictly Vinyl Lip Gloss – Femme Fatal

  En läpptrend för 2019 är svarta glossiga läppar, du kan antingen använda en matt bas och lägga på ett gloss eller så kan du använda ett läppglans som är svart.

  NYX Strictly Vinyl Lip Gloss är ett skönt gloss som kostar 99 SEK.

  ASOS Sunglasses

  Solglasögon

  Jag spanar på ett par solglasögon i cateyemodell, kanske inte just dessa då jag skulle vilja ha dom mer oversize. Men solglasögon är alltid bra att ha på sommaren!

  Dessa finns att köpa på ASOS.

  Killstar Deep Six Bikini

  Killstar Deep Six Bikini

  Ska man bada vill man ju gärna ha på sig något som gör att man känner sig snygg, min gamla bikini som nu är två storlekar för stor behöver bytas ut och jag önskar att den här bikinin från Killstar fanns i plus size!

  Boohoo Black Mesh Kimono

  Boohoo Maxi Kimono

  När du ändå är på stranden så kanske du vill skyla dig litegrann för att skydda huden lite mot solen (psst, EVY Sunscreen Mousse håller för bad och svett!). En skir kimono i valfri längd kan då vara bra, jag gillar denna från Boohoo!

  H&M Plus Size Klänning

  Långa flowy klänningar

  Om det är något plagg jag kommer svassa runt i i sommar så är det maxiklänningen! Klänningen på bilden har v-ringning och höga slitsar i sidorna.

  Klänningen kommer från H&M+.

  New Look Black Strappy Platform Sandals

  Sandaler med remmar

  Jag spanar extra efter ett par sandaler som dessa, men jag ärvde mammas breda fötter och det finns inte många par skor som passar för mina fötter. Men dom här hade jag gillat, lite platå och remmar.

  Sandalerna kommer från New Look.

  Black Parasol

  Parasoll

  Parasoll är bra för extra skydd från solen och finns i många olika varianter. Ett i spetsmodell skyddar nog inte mycket från sommarregn men funkar bra som accessoar!

  Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter Light

  Setting powder

  Om du vill att sminket ska sitta i sommarvärmen så kan ett setting powder vara bra att ha, det här kommer från Linda Hallberg Cosmetics och är det bästa pudret jag vet.

  Linda Hallberg Cosmetics finns att köpa hos KICKS.

  NailsInc Gel Effect Black Taxi

  NailsInc Gel Effect – Black Taxi

  Jag vet inte hur du funkar men jag är ute mycket under sommaren och har inte riktigt tid eller lust att måla om naglarna två gånger i veckan, lösningen kommer här: NailsInc Gel Effect Nail Polish! Håller en vecka utan att chippa i hörnen och ser ändå helt OK ut efter två veckor och då har jag lust att måla om naglarna.

  NailsInc Gel Effect finns hos KICKS och kostar 199 SEK.

  Min sommarönskelista alt nödvändiga saker för att överleva sommaren

  Killstar Beach Kitty Towel

  Nä, du måste inte ha en handduk från Killstar enkomt för stranden, men jag tyckte den var cool! Med den här och Deep Six bikinik, yaaasss ?

  Seance Perfumes Dearly Departed

  Seance Perfumes – Dearly Departed

  Dearly Departed är en doft jag tror passar bra till sommaren, noterna är “fresh floral, grass, dirt, rose”. Det låter somrigt i mina öron!

  Black Fan

  Solfjäder

  Om denna sommaren blir lik förra sommaren kommer alla behöva gå runt med en solfjäder i väskan, jag kommer göra det!


  Det var 14 saker som hjälper dig att hålla sminket på plats, att inte bli blöt och att hålla dig sval och skyddad från solen.

  Saknar du något på listan?

  0 kommentarer 11 visningar
  0 FacebookTwitterPinterest

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer