Tag:

Veganskt

  INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JORDKLOK

  Miljötänk är rätt i tiden, och några saker jag länge tänkt på är detta med att byta ut bomullsrondeller till tvättbara rondeller i bomullsfrotté och att byta ut min tandborste till en i bambu. Innan min #nobuy2020 så köpte jag ett par 10-pack med ImseVimses rengöringspads och en bambutandborste från Jordklok.

  ImseVimses rengöringspads kommer i 10-pack och kostar 129 SEK, dom är gjorda i 100% ekologisk bomullsfrotté och kan tvättas i tvättmaskin i 60 °C och man ska inte använda mjuk- eller blekmedel, vad jag vet tillhör sköljmedel dit också så jag måste undersöka tvättmaskinerna i tvättstugan för att se om man kan skippa sköljmedlet. Padsen kommer i en påse som jag inte riktigt vet om det är en tvättpåse eller ej, det ser ut så. Jag vet inte heller om dom behöver tvättas i en tvättpåse men det verkar logiskt att göra så. Något som dessa rengöringspads inte kommer funka till, tror jag, är att ta bort nagellack för det kan man inte riktigt tvätta bort?

  Bambutandborsten finns i 1-pack eller i ekonomipack, en tandborste kostar 23 SEK och ekonomipacket innehåller 12 tandborstar och kostar 339 SEK. Bambutandborsten är tillverkad av MOSO-bambu som inte kommer från storskaliga plantager och inte heller från områden där det finns pandor. Borsten är gjord av mjuk nylon som är skonsam mot tandköttet. Tandborsten är lätt och kommer i en pappersförpackning och är 100% vegansk.

  0 kommentarer 11 visningar
  0 FacebookTwitterPinterest

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer