Jenny testar: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel kom till Sverige i våras och är tänkt att ha samma täckning som Dipbrow Pomade, ha lika mycket pigment men vara i en gelform.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – Granite

I ett par månader nu har jag föredragit att använda en pomada till brynen, jag använder ofta Kat Von D’s Super Brow men har även ABH’s Dipbrow Pomade (också i nyansen Granite), jag gillar looken man/jag får på brynen med en pomada men ibland vore det skönt att ha något som inte är lika pilligt och som kräver lika mycket precision. Enter… Dipbrow Gel!

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel

Formulan är hållbar och vattenfast och fäster lätt till dina brynstrån och ger definition och mer detaljerade bryn, Dipbrow Gel torkar till en matt finish. Tanken är inte att vara en fixerande ögonbrynsgel utan snarare för att ge färg, och det var det som tilltalade mig. Jag färgar iofs mina ögonbryn men den färgen försvinner ju successivt när man använder sminkborttagning och ansiktsvård, jag tänker att denna ögonbrynsgel kan funka för mig då jag inte har problem med bångstyriga bryn utan färgen är mitt issue.

Dipbrow Pomade tycker jag torkar ner lite snabbare och går inte att fippla med så länge som gelen. Jag tycker att pomadan är lite mer… täckande typ, gelen är pigmenterad men man får ju inte riktigt samma effekt med den då den mer fäster sig vid stråna än på huden.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel
Före

Jag har väntat med att skriva detta inlägg, och fota, tills mina ögonbryn hade tappat en del av färgen från att jag färgade brynen för någon vecka sen och inte heller har någon färg kvar på huden från sagda färgning, för att få se hur pass mycket färg/täckning gelen ger.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel Granite
Applikation

Jag tycker borsten är i lagom storlek, kanske att man hade önskat att den var liiite mindre för att enklare navigera i brynen utan att kleta produkt över halva ansiktet. Nämnde också att ögonbrynsgelen inte är menad att ge stadga eller hålla stråna på plats, men jag tycker att den funkar rätt bra för det också.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel Granite
Efter

Här har jag applicerat Dipbrow Gel i två lager, man kan arbeta med gelen rätt länge innan den torkar ner och när den gör det då sitter den på plats. Brynen känns inte klibbiga eller ”glued down” och kommer du åt brynet, efter att gelen torkat ner, så kommer du inte få produkt på fingrarna då den är hållbar, den är också vattenfast.

Man kan applicera gelen med wanden eller använda en snedställd borste, jag tycker jag hade mer kontroll med wanden så det är min favoritmetod att applicera gelen på. Tycker också att det blir bäst om man torkar av borsten lite så att det inte är en ansamling av produkt på tippen och änden av den inbyggda borsten, då får man lätt lite kladd om man inte gör det.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel Before and After
Före och efter

Om du är blessed med mer brynstrån än mig kan du nog få ett riktigt fint och fluffigt resultat med denna ögonbrynsgel. Av mig får den tummen upp trots att jag inte har mycket till bryn att komma med!

INCI: Isododecane, Talc, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Beeswax, Vp/Eicosene Copolymer, Caprylyl Methicone, Trihydroxystearin, Triethylhexanoin, Trisiloxane, Silica, Disteardimonium Hectorite, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Propylene Carbonate, Pentaerythrityl Tetra‐Di‐T‐Butyl Hydroxyhydrocinnamate. May Contain (+/-): Manganese Violet (Ci 77742), Ultramarines (Ci 77007), Carmine (Ci 75470), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891)

Anastasia Beverly Hills testar inte på djur och har veganska produkter i sin linje, Dipbrow Gel är inte vegansk då den innehåller bivax (se INCI ovan). Dipbrow Gel finns att köpa bl a. hos KICKS och kostar 265 SEK.

 • 7.5/10
  Applicering - 7.5/10
 • 8.1/10
  Förpackning - 8.1/10
 • 9.5/10
  Hållbarhet - 9.5/10
 • 10/10
  Pigment - 10/10
 • 8.3/10
  Pris - 8.3/10
8.7/10

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel finns att köpa bl a. hos KICKS och kostar 265 SEK. Cruelty-free men ej vegansk.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?