H&M Nourishing Lip Oil

H&M Nourishing Lip Oil
Kommer du ihåg Clarins Instant Light Lip Comfort Oil? Jag tror jag äntligen hittat en dupe och den kommer från H&M och heter Nourishing Lip Oil.

”En vårdande läppolja med en transparent formula som ger en diskret glans utan att klibba. Den stora applikatorn gör appliceringen enkel och behaglig. Berikad med E-vitamin. 5 g. Så här gör du: Applicera på rena läppar.”

H&M Nourishing Lip Oil

H&M Nourishing Lip Oil kommer i 4 dofter; Cranberry, Sweet Orange, Coconut och Peppermint. Applikatorn är en giant-size doe-foot applikator, precis som på Clarins läppolja. Jag minns att Clarins läppolja kändes lite klibbig och tjock på läpparna, H&Ms läppolja känns lätt på läpparna och återfuktar bra.

Oljorna ger inte mycket färg till läpparna, Cranberry och Sweet Orange ger en lätt rosa tint och Peppermint har en lätt tinglande känsla på läpparna.

H&M Nourishing Lip Oil - Peppermint
Nourishing Lip Oil – Peppermint
H&M Nourishing Lip Oil - Peppermint
Nourishing Lip Oil – Peppermint

Vad det gäller ingredienser så är oljorna berikade med E-vitamin och innehåller glycerin, dom kommer inte med någon sorts yttre förpackning utan INCI listan är skriven på oljans egna förpackning. Det var väldigt svårt att läsa så jag har pratat med H&M och bett om en INCI på alla fyra läppoljorna, kommer uppdatera inlägget med INCI när jag fått dom.

Om du vill läsa mitt inlägg om Clarins Instant Light Lip Oil så finns det inlägget här.

H&M Nourishing Lip Oil kostar 99 SEK, H&M Beauty säljs inte i Kina och testas därför inte på djur. Då jag inte har INCI vet jag inte om dom är veganska än.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?