Glossier You EdP

Glossier You EdP
Glossier You har stått på min önskelista sen jag fick ett sample av den för kanske ett halvår sen. Tanken är att You ska dofta som du, som hud. En varm, saltig och kryddig doft.

Glossier You EdP, 560 SEK/50ml

”You’ll find that You makes a good first impression, and lives up to it as time goes on. Each note was chosen and balanced to allow the juice to be both long-lasting and true to how it smells at the beginning, without changing as it dries down. In other words, it’s heavy on the base notes. Mostly it smells like you: that familiar human-y note that makes up the body of what you’re smelling. Creamy, sparkling, clean, warm. That’s You.

Please be advised that the formula comes incomplete; You are the first ingredient.”

Glossier You EdP

Förutom att dofta otroligt gott så sitter You bra på huden, till och med efter 9 timmar kunde jag känna doften på handleden. Den beskrivs som ”the ultimate personal fragrance to be enjoyed close, in the comfort of your personal space” och det är precis så. Som med alla parfymer kommer den dofta lite olika från person till person, You har noter av ambrette, ambrox, musk, iris root och pink pepper. Basnoterna ska ”melt in with your skin” medan toppnoterna är valda för att säga ”hej, hur är det” utan att ta över helt från basnoterna.

Glossier You EdP

Jag tror att jag hittat en ny favoritdoft i You. Om du gillar varma, lite kryddiga dofter som smälter ihop med din hud så rekommenderar jag You.

  • 8.9/10
    Förpackning - 8.9/10
  • 10/10
    Hållbarhet - 10/10
  • 7.3/10
    Pris - 7.3/10
8.7/10

Glossier You EdP

Glossier You är cruelty-free och finns att köpa på glossier.com för 560 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?