Min psykolog säger…

Min psykolog säger...
Min psykolog säger att jag, för att bli av med mitt shoppingberoende och ändra mitt beteende, bör ta minst 6 shoppingfria månader. Jag har sen januari försökt ha en low/no buy och har haft blandade resultat.

Min psykolog säger…

Men nu tänker jag följa min psykologs råd och det innebär bland annat att jag kommer sluta göra recensioner och produkttester för jag tror att det kan hjälpa till att göra så att jag inte vill köpa produkter, jag köper inte produkter enbart för bloggen längre men jag vill vara säker på att jag har bra förutsättningar för att lyckas med dom här 6 månaderna.

Jag kommer också sluta ta emot pressutskick, då ett paket är ett paket är ett paket. Alltså, jag får samma kick av att hämta ett pressutskick som att hämta något jag köpt. Och det är dom där kickarna som ska riktas mot något annat, jag fick en uppgift att komma på saker jag är intresserad av och några yrken jag kan tycka är kul.

Min psykolog hade som förslag att jag ska blogga om hur det är att inte shoppa, mina mål, ambitioner och svårigheter. Och min bästa vän hade som förslag att jag ska fokusera på att göra sminkningar, och outfits, med det jag har.

Och vad vill jag istället göra med min tid då än att shoppa? Ja… jag vill lära mig mer om djurrätt, veganism, matlagning, feminism, HBTQ+ och jag vill börja meditera och göra mer yoga.

Vad detta betyder i längden för bloggen vet jag inte riktigt än. Men det återstår att se.

1

4 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   4 juli 2019 / 20:01

   Tack! ❤️

 1. 3 oktober 2019 / 08:57

  Låter som ett sunt beslut att se vad man mår bra av och vad man mår dåligt av, och jobba med det som i längden leder till välmående! All lycka till dig och hoppas allt blir bra :)!

  • Jenny
   Författare
   5 oktober 2019 / 13:11

   Tack! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?