Jenny testar igen: Glossier Haloscope – Moonstone

Glossier Haloscope Moonstone
Jag har testat Haloscope en gång tidigare, men var inte så imponerad. När det kommer till highlight vill jag ha något som är bländande och in ya face, du vet? Och jag tror att jag helt enkelt hade fel nyans, jag köpte Quartz och jag fattar inte varför för jag gillar inte champagne highlights oftast.

Jag kommer att kopiera text från mitt förra inlägg, så känns det bekant är det nog därför. Glossier Haloscope beskrivs som ”makeup + skincare” och som att vara den första (?) ”dew effect” highlightern i sitt slag. Faktiskt beskrivs den som galaxens första ”dew effect” highlighter.

Haloscope är berikad med ett kristall extrakt där highlightern består av en yttre ring som är själva highlightern, och en kärna som är en solid dagkräm. Tanken är att huden ska återfuktas medans du använder highlightern.

Glossier Haloscope Moonstone
Glossier Haloscope – Moonstone

Nyansen jag har, Moonstone, är en kallare nyans än sina två syskon som antingen är champagne eller bronze. Haloscope blir inte glittrig utan har ett fint sken och jag tror verkligen på att jag bara hade fel nyans tidigare för nu gillar jag verkligen Haloscope.

Glossier Haloscope Moonstone
Glossier Haloscope Moonstone

Jag använder oftast inte foundation så jag söker efter en highlighter som går att använda på bar hud, alltså en som smälter in i huden och inte ligger ovanpå som ett pålägg. Glossiers Haloscope gör precis det.

Glossier Haloscope Moonstone

Här har jag applicerat highlightern på kindbenen och lite överallt faktiskt, jag må ha oljig hud men jag gillar att se glowig ut ändå. Och trots min oljiga hud så ser jag återfuktad och glowig ut med Haloscope!

Vill du ha en highlighter som inte är glittrig, som sömlöst smälter ihop med din hud och som passar alla hudtyper så kan jag rekommendera denna.

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Beeswax, Mica, Silica, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Nylon-12, Moonstone Powder, Sodium Hyaluronate, Calcium Aluminum Borosilicate, Tin Oxide, Titanium Dioxide (CI 77891).

Glossier Haloscope finns i 3 nyanser och kostar 200 SEK. Glossier testar inte på djur men den är inte vegansk då den innehåller bivax.

 • 9.4/10
  Applicering - 9.4/10
 • 8.4/10
  Hållbarhet - 8.4/10
 • 7.9/10
  Pris - 7.9/10
 • 9.1/10
  Resultat - 9.1/10
8.7/10

Glossier Haloscope – Moonstone

Glossier Haloscope finns i 3 nyanser och kostar 200 SEK. Cruelty-free men ej vegansk.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?