Fenty Beauty Mattemoiselle – F’n Black

Fenty Beauty Mattemoiselle F'n Black

Mattemoiselle är ingen ny produkt för mig, jag har tidigare testat Midnight Wasabi och Ya Dig. Nu i våras så släppte Fenty Beauty ett par nya nyanser och däribland F’n Black, jag var bara tvungen att prova för jag gillade verkligen formulan på Mattemoiselle läppstiften.

Fenty Beauty Mattemoiselle F'n Black
Fenty Beauty Mattemoiselle F'n Black

Fenty Beauty Mattemoiselle – F’n Black, 195 SEK

F’n Black är en djupt svart nyans med en neutral underton och en satin finish, precis som övriga Mattemoiselle läppstift som jag provat så är det en skön formula som är bekväm att bära.

Med släppet av de nya nyanserna så blev 14 nyanser till 24 som ska passa alla dina humör. Med högoktanigt pigment och en formula som är superrik på färg men som känns lätt på läpparna blir Mattemoiselle snart en favorit.

Läppstiftet har en smart design som är gjord för att du enkelt ska kunna applicera läppstiftet med precision.

Fenty Beauty Mattemoiselle F'n Black

Varje läppstift innehåller 1.7g produkt och läppstiften har ”FB” präntat på toppen. Det var lätt att applicera och formen (designen if you will) på läppstiftet gör att man kan få en snudd på perfekt applikation. Formulan är väldigt fjäderlätt och känns inte uttorkande överhuvudtaget.

Fenty Beauty Mattemoiselle F'n Black
Fenty Beauty Mattemoiselle F'n Black
Fenty Beauty Mattemoiselle F'n Black

Jag håller också med om att det är en formula packad med färg, färgen behövde byggas upp något och detta är två lager sas. Jag har ingen läppenna under men det kan man ha för att få ännu skarpare kanter. Jag kom ihåg att jag tyckte om Mattemoiselles formula, men kom inte ihåg att den var såhär bra… vilket gjorde att jag köpte ett par läppstift till, bland annat Thicc och I Quit som också kom i våras.

Om du vill se Midnight Wasabi och Ya Dig så hittar du inlägget här.

Fenty Beauty säljs hos Sephora, online och i butik, ett Mattemoiselle läppstift kostar 195 SEK. Fenty Beauty är cruelty-free 🐇 och har ett par veganska 🌱 produkter (men säger sig inte vara ett ”vegan brand”). Mattemoiselle läppstiften är alla veganska.

 • 8.7/10
  Applicering - 8.7/10
 • 10/10
  Formula - 10/10
 • 7.5/10
  Pris - 7.5/10
 • 9.3/10
  Resultat - 9.3/10
8.9/10

Fenty Beauty Mattemoiselle - F'n Black

Fenty Beauty Mattemoiselle F’n Black är ett djupt svart läppstift, säljs exklusivt hos Sephora och kostar 195 SEK.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?