Makeup look: Saw-C

Makeup look: Saw-C

Makeup look: Saw-C

Saw-C är ett knalligt orange läppstift från Fenty Beauty. Efter att jag köpt det var jag tvungen att göra något med det och jag ville ha läppstiftet i fokus. När jag skulle göra looken såg jag att Linda Hallberg också använt läppstiftet i en look, hennes var mycket snyggare dock! Men jag använde också Infinity paletten i min look för nyanserna på Andromeda och Saw-C var så fina ihop.

Men Saw-C var ett av de 6 (!!!) läppstiften jag köpte förra månaden, förstår inte riktigt hur det hände. Jag försöker ju verkligen med low/no buy men ibland tar köpsuget överhanden och jag glömmer helt mina regler. Jag köpte iaf 6st läppstift från Fenty Beauty, F’n Black, Saw-C, Midnight Wasabi, Ya Dig?, Thicc och I Quit. Formulan på Mattemoiselle är så härlig, den är inte helt matt utan mer, som UD beskriver sina läppstift, en ”comfort matte”.

Makeup look: Saw-C
Makeup look: Saw-C

BAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation – 010 Chelsea Porcelain (vegansk)
Glossier Stretch Concealer – Light
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Virgio, Andromeda, Cigar (vegansk)

ÖGONBRYN
Tvål (vegansk)
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax (vegansk)

ÖGON
Too Faced Better Than Sex Mascara (vegansk)

LÄPPAR
Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayon – Likeable (vegansk)
Fenty Beauty Mattemoiselle – Saw-C

Makeup look: Saw-C

Här finns mitt första inlägg om Mattemoiselle läppstiften.

Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayon – Likeable
Urtekram Soap Bar
Fenty Mattemoiselle Plush Matte
Glossier Stretch Concealer
Too Faced Better Than Sex Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
The Body Shop Fresh Nude Foundation
Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayon – Likeable
Urtekram Soap Bar
Fenty Mattemoiselle Plush Matte
Glossier Stretch Concealer
Too Faced Better Than Sex Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
The Body Shop Fresh Nude Foundation
0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?