Makeup look: Saw-C

Makeup look: Saw-C

Makeup look: Saw-C

Saw-C är ett knalligt orange läppstift från Fenty Beauty. Efter att jag köpt det var jag tvungen att göra något med det och jag ville ha läppstiftet i fokus. När jag skulle göra looken såg jag att Linda Hallberg också använt läppstiftet i en look, hennes var mycket snyggare dock! Men jag använde också Infinity paletten i min look för nyanserna på Andromeda och Saw-C var så fina ihop.

Men Saw-C var ett av de 6 (!!!) läppstiften jag köpte förra månaden, förstår inte riktigt hur det hände. Jag försöker ju verkligen med low/no buy men ibland tar köpsuget överhanden och jag glömmer helt mina regler. Jag köpte iaf 6st läppstift från Fenty Beauty, F’n Black, Saw-C, Midnight Wasabi, Ya Dig?, Thicc och I Quit. Formulan på Mattemoiselle är så härlig, den är inte helt matt utan mer, som UD beskriver sina läppstift, en ”comfort matte”.

Makeup look: Saw-C
Makeup look: Saw-C

BAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation – 010 Chelsea Porcelain (vegansk)
Glossier Stretch Concealer – Light
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Virgio, Andromeda, Cigar (vegansk)

ÖGONBRYN
Tvål (vegansk)
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax (vegansk)

ÖGON
Too Faced Better Than Sex Mascara (vegansk)

LÄPPAR
Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayon – Likeable (vegansk)
Fenty Beauty Mattemoiselle – Saw-C

Makeup look: Saw-C

Här finns mitt första inlägg om Mattemoiselle läppstiften.

Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayon – Likeable
Urtekram Soap Bar
Fenty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick
Glossier Stretch Concealer – G11/Light
Too Faced Better Than Sex Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
The Body Shop Fresh Nude Foundation – 010 Chelsea Porcelain
Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayon – Likeable
Urtekram Soap Bar
Fenty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick
Glossier Stretch Concealer – G11/Light
Too Faced Better Than Sex Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
The Body Shop Fresh Nude Foundation – 010 Chelsea Porcelain
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?