Lips of The Day: Smashbox – Chill Zone

Smashbox Chill Zone

Smashbox Always On Liquid Lipstick – Chill Zone

Always On Liquid Lipstick har funnits på marknaden i några år (sen 2016 ungefär), jag är förvånad över att dom inte syns mer för det är riktigt bra läppstift!

”Vår hållbara, vattenresistenta liquid lipstick med avancerad polymer teknik som håller den på plats och ser fräsh och felfri ut i ett svep, i 8 timmar, används flitigt i vår LA fotostudio. Detta liquid lipstick är lätt i konsistensen men ger ett fantastiskt resultat och har extrakt av vår Primer Oli i vilket ger ultimat komfort och kommer i 20 superballa färger. De är kladdfria, överföringsfria och smular inte av. För på riktigt, vem har tid att bättra på läpparna?”

Smashbox Chill Zone
Bara läppar
Smashbox Chill Zone

Chill Zone är en kall grå nyans. Formulan är som en mousse och glider på bra på läpparna, jag tycker att applikatorn, som är formad som en teardrop, plockar upp tillräckligt med produkt och är enkel att använda. Om man trycker för hårt när man applicerar läppstiftet kan det bli streaky, så var lätt på handen! Läppstiftet torkar snabbt och sitter på plats under en hel dag, med intag av mat och dricka.

Jag upplever inte Always On Liquid Lipstick som uttorkande, snarare tvärtom! Läppstiftet känns lätt på läpparna och är mycket behagliga att bära.

Smashbox Chill Zone
Smashbox Chill Zone
Chill Zone Swatch

Jag har också det svarta läppstiftet som heter Tar Pit, och det finns ett inlägg för det också, du hittar det här.

Smashbox Always On Liquid Lipstick finns i flera olika nyanser och kan köpas på KICKS. Smashbox testar inte på djur men Always On Liquid Lipstick är inte veganskt då läppstiften innehåller bivax.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?