Mitt köpstopp 2019: Augusti

Köpstopp 2019
BIld av Ichigo121212 från Pixabay

Mitt köpstopp 2019: augusti

Så var det dags för en check-in för augusti, och ja… det var inte en shoppingfri månad. Jag har köpt ett par saker, en del makeup, någon bit hudvård och sen ett bälte från ASOS som jag inte kan sluta använda. Månaden började bra med många shoppingfria dagar på raken, tror jag var uppe i 2 veckor – men så kom lönen och så sa det swish så hade jag shoppat.

Jag köpte detta i augusti

▪️Alpha-H Liquid Gold
▪️Ole Henriksen Transform Plus Duo
▪️ASOS Curve Bälte
▪️Witch Casket
▪️Lime Crime Venus Eyeshadow Palette
▪️Depend Grape & Avocado Nail Oil & Argan Nail Oil Serum
▪️ColourPop Just My Luck Shadow Palette, Uh-Huh Honey Shadow Palette, Orange You Glad? Shadow Palette & Blue Moon Shadow Palette

Har funderat på hur jag ska kunna undvika att jag shoppar upp det som blir kvar efter att jag betalat mina räkningar, för det gör jag alltid innan jag shoppar – ser till att det finns pengar till hyra, el, autogiron och fiber osv. Jag har inte kommit på någon lösning ännu, men jag kommer nog på något.

Sen minns jag inte om jag sagt det här på bloggen eller var det var jag pratade om det, men jag har gjort ett tillägg i reglerna och det är att jag får köpa 1 sak/månad, men jag siktar på att inte köpa något alls såklart. Den här saken innefattar kläder, hudvård, hårvård, makeup, accessoarer… allt!

Hur går din low-buy/no-buy?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?