#Söndagsmasken: Ole Henriksen Phat Glow Facial

Ole Henriksen Phat Glow Facial
Phat Glow Facial är det senaste tillskottet till Ole Henriksens populära Transform Plus serie. I serien finns det ett serum, Glow Cycle, och en nattkräm som heter Goodnight Glow.

Phat Glow Facial innehåller PHA (polyhydroxisyra) som är ett snällare alternativ till AHA-syra (alphahydroxisyra) men som jämnar ut hudtonen och hudytan genom en kemisk peeling. PHA-syra är även bra för känslig hud då syran har större molekyler som inte når lika djupt ner i huden som t ex AHA-syra. Masken innehåller också nordisk björksav som återfuktar och ger huden näring på djupet, rosa bentonitlera som renar och ger lyster, chiafröolja som är rik på essentiella fettsyror och ger näring och fukt samt bomullsextrakt som ska ge näring till huden.

Samt innovationen med extrakt från citron, sockerrör, lakritsrot, kamomill och sandelträ som också ger näring till huden.

Ole Henriksen Phat Glow Facial

Masken kommer i en förpackning på 50ml, under korken finns en pump. Phat Glow Facial är rosa till färgen och aktiveras genom att du applicerar masken och sen masserar in den tills den bytt färg till vitt. När den väl är vit ska den vara på huden i 15 minuter och sen sköljas av med hjälp av en fuktig handduk.

Ole Henriksen Phat Glow Facial
Ole Henriksen Phat Glow Facial

På huden känns den lite värmande, den är lätt att skölja av och den lämnar huden med lyster och en jämnare hudton. Ole Henriksen rekommenderar att använda masken 2ggr/vecka, jag som också använder andra produkter ur Transform-serien har undersökt hur man kan/ska kombinera dem. Och Ole Henriksen tipsade om att inte använda Transform tonern (blå flaska) samma kväll som denna mask, så då har jag använt något annat.

Ole Henriksen Phat Glow Facial

Här ser du min hud efter att jag använt Phat Glow Facial, huden är jämn i tonen och har lyster. I like!

Phat Glow Facial är vegansk och Ole Henriksen testar inte på djur. Masken finns att köpa bl a. på KICKS och kostar 649 SEK.

 • 9.4/10
  Applicering - 9.4/10
 • 6.9/10
  Innehåll - 6.9/10
 • 8.1/10
  Pris - 8.1/10
 • 8.9/10
  Resultat - 8.9/10
8.3/10

Ole Henriksen Phat Glow Facial

Phat Glow Facial är vegansk och Ole Henriksen testar inte på djur. Masken finns att köpa bl a. på KICKS och kostar 649 SEK.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?