8 veganska beautyfavoriter

Något jag gillar att titta på på YouTube är månadsfavoriter, så jag gör en variant på det och listar 8 veganska beautyfavoriter jag haft i augusti.
8 veganska beautyfavoriter

Kat Von D 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade, 225 SEK
KvD’s brynpomada är min go-to för mina bryn, jag vill oftast inte ha en naturlig look så de skarpa kanterna man får med en pomada är precis vad jag vill ha. Andra brynpomador som är bra är; NABLA och ABH.

Glossier Brow Flick, 170 SEK
Med tanke på den förra favoriten så kanske det är lustigt att jag har med en brynpenna som är gjord för att skapa detaljer och ge ett naturligt, fylligt, resultat. Men jag har, precis som alla andra, dagar när jag vill ha något annat än det jag normalt kör på, och då använder jag Brow Flick och Boy Brow från Glossier (Boy Brow är inte vegansk).

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF20, 259 SEK
Favoritfoundationen med stort F! Jag testade den förra året, tror jag det var, när jag hade en del akne och jag tror jag stod på Isotretinoin också. Då var jag lagomt impad av den men nu när min hud inte krånglar så förbannat så bestämde jag mig för att testa den igen och nu är den perfa!

NABLA Blossom Blush, 109 SEK
NABLA’s Blossom Blush är riktigt bra för att kosta 109 SEK, plus vara veganska och cruelty-free! Kommer i många olika nyanser, mina favoriter är Kendra och Nectarine. Kendra är mer av en mauve och Nectarine påminner om Illamasqua Powder Blusher i Lover, lite peach, lite laxrosa typ.

Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon, 149 SEK
Core Crayons använder jag till lite olika saker, men mest använder jag den svarta som läppenna. Men ibland använder jag den som eyeliner också, det är en av få pennor som sitter på plats på min vattenlinje.

Anastasia Beverly Hills Moon Child Glow Kit, 483 SEK
Jag har testat 3st av ABH’s Glow Kits, men jag tycker bara om Moon Child. Inte bara för att den har kul nyanser men också för att den ser så jädra bra ut på bar hud! Det blir inte glittrigt som lämnar spår efter sig i veckor efteråt.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick, 245 SEK
Witches är en favorit bland mina läppstift, men jag har flera olika nyanser från KvD. Läppstiften sitter bra, dom håller inte för tacos men det gör inte många läppstift å andra sidan.

Ole Henriksen Banana Bright Face Primer, 495 SEK
Den här primern har varit en go-to hela sommaren, den ger en fin finish till huden och funkar för mig även fast jag har lite oljig t-zon. Den går att bära ensam men också under foundation och då spär den på glowet från din foundation.

Lumene Natural Glow Fluid Foundation – Ultra Light
Anastasia Beverly Hills Moon Child Glow Kit
Glossier Brow Flick – Black
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – Black
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
NABLA Blossom Blush – Kendra
Lumene Natural Glow Fluid Foundation – Ultra Light
Anastasia Beverly Hills Moon Child Glow Kit
Glossier Brow Flick – Black
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – Black
KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
NABLA Blossom Blush – Kendra
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?