The 69 Eyes – West End

Finns det något bättre än nya releaser från band du gillar? Jag vet inte. De senaste dagarna har The 69 Eyes nya album, West End, gått varm på min Spotify.

Jag gillar CD och LP, men har knappt några av något av dom plus att jag inte har något att spela upp CD eller LP med… jag gillar det digitala och att det är tillgängligt med något klick bort!

The 69 Eyes West End

Jag har lyssnat på The 69 Eyes sen 2002 och albumet Paris Kills ungefär. West End är ingen besvikelse, dom låter som dom alltid gjort, låter det tråkigt? Det är inte menat att vara tråkigt. Det är bra! Dom har utvecklats men behåller sitt mörka sound. Nedan kan du lyssna på min favoritlåt från albumet, samt se videon. Det har inte jag gjort än så jag ska också titta!

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?