#Söndagsmasken: Acasia Brighten Me Up Sheet Mask

Acasia Brighten Me Up Sheet Mask

Acasia Brighten Me Up Sheet Mask, 125 SEK

Brighten Me Up Sheet Mask är den senaste masken från det svenska märket Acasia, jag har tidigare provat de andra två maskerna (Lift Me Up och Start Me Up) och har tyckt om dom även om jag kan tycka att 125 SEK/mask är lite saftigt. Men något får mig ju att lägga ut pengarna för maskerna, och det är helt enkelt för att dom är bra!

Denna masken har en generös mängd serum som innehåller C-vitamin, E-vitamin och hyaluronsyra och tillsammans ger ingredienserna huden fukt, lyster, spänst och en jämnare hudton med mindre synliga linjer och förbättrad spänst. Förutom C-vitamin, E-vitamin och hyaluronsyra så innehåller masken osilift och extrakt från stamceller från äpple (malus domestica) som stödjer hudens regenerering och förbättrar hudens barriär.

Acasia Brighten Me Up Sheet Mask
Mask på

Precis som de tidigare maskerna har Brighten Me Up bra passform med öglor för att fästa runt öronen, den har även en del som tar hand om området under hakan. På huden känns knappt masken, den svider inte eller bränner. Känns lite svalkande och den sitter på plats med tanke på öglorna runt öronen och det gillar jag! Du behöver inte ligga still för att låta masken verka utan du kan fritt röra dig runt utan att masken rör på sig.

Acasia Brighten Me Up Sheet Mask
Efter

Effekten på huden är onekligen glow, huden känns len och hudtonen ser jämnare ut vilket jag tackar för nu när jag har lite akneärr att ta hand om. Jag har läst någonstans att man inte ska låta sheet masks och liknande ligga för länge på huden för då, istället för att tillföra fukt så drar dom ut fukt ur huden. Så jag låter inte sheet masken ligga för länge på huden, efter de rekommenderade 15 – 20 minuterna har det mesta av serumet sjunkit in i huden och förutom glow så är hudtonen jämn och jag tyckte också att den var jämnare i texturen, lite utslätad sådär.

Jag har inget att anmärka på med denna mask, om något så priset då. Men masken är värd sina 125 SEK! Brighten Me Up Sheet Mask är cruelty-free och vad jag kan se från INCI är den vegansk, men gör gärna egna efterforskningar.

INCI: Aqua (Water), Sodium Ascorbyl Phosphate, Phenoxyethanol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Lactic Acid, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Pullulan, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Sodium Phytate, Isomalt, Silica, Ethylhexylglycerin, Linalool, Alcohol, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract.

 • 10/10
  Ingredienser - 10/10
 • 9.2/10
  Passform - 9.2/10
 • 7.5/10
  Pris - 7.5/10
 • 10/10
  Resultat - 10/10
9.2/10

Acasia Brighten Me Up Sheet Mask

Brighten Me Up Sheet Mask innehåller C-vitamin och E-vitamin, kostar 125 SEK/styck.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?