Folk du borde följa

Jag ville göra en ”appreciation post”, folk du borde följa på sociala medier. Eller kanske folk jag tycker du borde följa. Jag kommer blanda YouTubers och Instagramkonton vilt. För jag tycker att vi delar med oss för lite av konton som vi faktiskt tycker om! Det är för lite kärlek, och vi börjar med YouTubers.

Angelica Nyqvist

Angelica bor i Sverige, Linköping tror jag? Men citera mig inte på det. Hon bor i Sverige men hennes kanal är på engelska och hennes signum är färgglatt! Och det gillar jag, hon går utanför ramarna på sitt sätt. Varje söndag kommer det en ”New Makeup Releases Going on The Wishlist or Nah” på hennes kanal, videon är indie-tung om man jämför med t ex Beauty News. Jag vill citera introsången till The Nanny: ”she’s got style, she’s got flare”.

Angelicas YouTube kanal hittar du här och Instagram här. Inte en cruelty-free kanal, men jag har för mig att hon skulle börja köpa enbart cf…

Lisette Alfredsson

Lisette är en makeup artist från Göte-la-borg som nu bor i Stockholm, hon är också väldigt färgglad men pratar också om ämnen som psykisk ohälsa och feminism. Hon har en serie ”Lisette testar” där hon testar diverse saker, senast testade hon att ha långa tånaglar. Lisette har kul videor och känns väldigt relatable.

Hennes kanal finns här och Instagram här. Lisettes kanal är cruelty-free!

Hannah Louise Poston

Hannah Louise Poston hittade jag förra året när jag sökte efter low buy/no buy videor och regler och tips för att lyckas med en low buy/no buy. 2018 hade Hannah Louise ett no buy år och nu 2019 gör hon videor med temat ”my beauty budget”. Jag har fortfarande inte tagit mig igenom hennes spellista med alla check-ins och no buy videor, men jag är halvvägs igenom! Behöver du pepp och råd för no buy’s så är hennes kanal bra.

Du hittar Hannah Louises kanal här, och hennes Instagram här. Hannah Louises kanal är inte cruelty-free.

Safiya Nygaard

Safiya och hennes fästman Tyler gör bland annat videor där dom smälter saker, klär sig enligt olika tidsepoker och stilar och många testar-videor, bland annat köpte dom produkter till ett hemmaspa där det ingick en minibastu.

Safiya’s kanal är inte cruelty-free, men du hittar hennes YouTube kanal här och Instagram här.

glowbynats

glowbynats

Nataša har ett, cruelty-free (!!!), hudvårdskonto på Instagram. Jag brukade följa många hudvårdskonton pga hudvårdsnörd men upplevde att många konton pushar produkter på ett sätt som gör mig obekväm (aka köpsugen). glowbynats må pusha produkter, men jag tycker hon gör det på ett bra sätt, köpsuget finns där när man ser inlägget men hon förklarar ingående hur produkten funkar och för vilken hudtyp den är lämplig för. Informativ utan att vara tråkig!

Du hittar glowbynats Instagramkonto här.

thegothiccghoul

thegothiccghoul

The Gothicc Ghoul är en vän till mig, men hon förtjänar all kärlek som finns. Hon har ett sånt där konto som man sällan snubblar över, hon är plus size, goth och har så snygg stil! Det är lite så jag hoppas att mitt konto kan vara för andra. Gillar också att hennes stil framhäver henne, hon döljer inte att hon är plus size! Underbart!

Du hittar The Gothicc Ghoul här. Cruelty-free och vegan!

Det var några konton jag tycker om att följa, jag har tidigare gjort ett inlägg med YouTubers och det inlägget hittar du här.

1

2 Kommentarer

 1. 25 september 2019 / 13:05

  Gillar verkligen Safiya, henne råkade jag ramla över när hon precis startat sin egna kanal har jag för mig. Odramatiska youtubers, gotta love it.

  • Jenny
   Författare
   25 september 2019 / 14:01

   Safiya är härlig, och ja, det är så skönt med odramatiska YouTubers!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?