Mitt köpstopp 2019: September

Så har september varit och jag fortsätter fortfarande med mitt köpstopp. Jag har inte gett upp, och med tanke på hur september gick så har jag lite nytt hopp om att klara en månad utan shopping.
Köpstopp 2019
Bild av Jan Vašek från Pixabay

Mitt köpstopp 2019: september

I september shoppade jag inget från de otillåtna kategorierna förrän när jag fick pengar i slutet av månaden. Jag måste säga att jag är imponerad över mig själv, att jag klarade av att inte shoppa på över 20 dagar av de 30 dagarna som är i september.

Och till skillnad från tidigare månader så glömde jag inte av någon utgift, ta kattmat och kattsand t ex. Det glömmer jag ALLTID bort! Trots att Luxx svansar runt mina fötter jämt, ja, jag är så disträ. Men nu kom jag ihåg det! Och eftersom jag inte shoppat så kunde jag utan problem köpa kattmat och kattsand.

Men så kom lönen och jag föll tillbaka i gamla vanor för att jag spanat på saker hela månaden. Jag började ju följa en del beauty-konton på Instagram igen och jag tror att jag måste avfölja, eller dölja, dom igen för jag klarar inte av frestelsen (ännu).

Jag har blivit medlem i en Facebookgrupp som heter War Paint, den är startad av YouTubern Whitney Hedrick som jag började prenumerera på för några månader sen. Hennes idé med hennes kanal är att vara en motvikt till andra ”beauty gurus” och fokusera mer på, just det jag håller på med, att använda det man har.

Har du något knep för att kunna stå emot frestelsen av nya produkter?

2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?