Maria Nila Cream Heat Spray

Maria Nila Cream Heat Spray

Jag är väldigt fäst vid min plattång, och när jag skulle köpa nytt värmeskydd var jag ute efter ett som 1) är cruelty-free 2) gärna veganskt och 3) och som skyddar håret. Jag hittade min favorit i Maria Nilas Cream Heat Spray.

Cream Heat Spray är en vårdande värmespray som återbygger skadat hår, förebygger kluvna toppar och skyddar håret mot skador från värmestyling. Under korken gömmer sig ett spraymunstycke och konsistensen på produkten är som en lättare kräm. Trots att den är mer som en kräm så tynger den inte ner håret och gör det klibbigt, håret får glans och känns mjukt och lent. Colour Guard Complex skyddar även håret från UV-strålning och fria radikaler.

Jag brukar spraya Cream Heat Spray på torrt hår innan jag ska använda min plattång, jag fönar aldrig håret för då tycker jag det blir alldeles för stort och svårt att handskas med. Jag har tjockt och självlockigt hår.

Har använt Cream Heat Spray i snart ett år och det är fortfarande kvar produkt i flaskan, jag har inte alltid varit så noga med värmeskydd… speciellt inte i tonåren, men det kan också ha berott på att bara frisörer visste om att man borde använda det då. Jag läste också på en blogg för några år sen att man inte behöver vrida upp värmeverktyget till 230°C för att håret ska bli rakt eller lockigt utan det räcker med 180°C för att få resultatet man vill ha. Samt att hårets smältpunkt är 300°C.

Maria Nila Cream Heat Spray kostar 249 SEK för 150 ml. Finns att köpa hos t ex. Lyko! Maria Nilas produkter är inte testade på djur och de är även veganska.

  • 8.7/10
    Applicering - 8.7/10
  • 9.6/10
    Resultat - 9.6/10
9.2/10

Maria Nila Cream Heat Spray

Cream Heat Spray är inte testad på djur och vegansk. Kostar 249 SEK hos Lyko.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?