Grått väder svarta kläder

Outfit of The Day

Ingen fara, jag tror inte att det är vår ännu. Det gjorde vädret tydligt eftersom det var grått och regnade lite lätt. Det var kanske +4 grader men det kändes inte kallt. Kjolen och linnet är nya inköp, medan skorna är second hand och jackan gammal. Jag har inte gjort så mycket idag, på schemat stod inget alls så jag passade på att försöka komma på saker jag kan fota och lägga upp på Instagram. Det gick mindre bra, för det här är det enda jag åstadkom.

Outfit of The Day
Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Linne: Ellos
Kjol: Lindex
Jacka: H&M
Skor: Dr Martens
Halsband: Hellaholics

Plisserad Kjol i Sammet
XL Smoke Quartz Necklace
Dr Martens Jadon
Ellos Linne Jaida
Plisserad Kjol i Sammet
XL Smoke Quartz Necklace
Dr Martens Jadon
Ellos Linne Jaida
Plisserad Kjol i Sammet
XL Smoke Quartz Necklace
Dr Martens Jadon
Ellos Linne Jaida
0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?