Kat Von D säljer sin del av företaget till Kendo

KvD Vegan Beauty
Bild: TheBeautyInfluencers

För en vecka sen la Kat Von D upp ett inlägg på sin Instagram där hon förklarade varför hon valt att sälja sin del av företaget till Kendo. Hon nämnde en karriär inom musik och sin linje med veganska skor, många tror att detta är svepskäl och att Kat Von D Beauty inte gick bra (som följd av anti-vaxx och annat drama) och att Kendo då istället för att lägga ner helt kom fram till en lösning.

Märket ska genomgå en rebranding och bli KvD Vegan Beauty, Kat själv kommer inte gynnas ekonomiskt av företaget och är inte involverad i KvD Vegan Beauty längre.

Beroende på hur rebrandingen kommer påverka märket med nyanser, förpackningar och annat så kommer nog jag köpa produkter från KvD Vegan Beauty, känner att problemet med märket var Kat och inte märket i sig självt.

Hur känner du inför detta?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?