Jenny Elisabeth.se

Saker som avbröt mitt #köpstopp

av Jenny Elisabeth
6 views

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

Om du inte hängt med så kör jag #köpstopp i år, eller jag försöker. Jag har pratat om hur det går i andra inlägg, du hittar dom här, men i det här inlägget tänkte jag visa just dom sakerna som avbröt mitt köpstopp.

ASOS örhängen

3 par örhängen, 83 SEK – 137 SEK

Vi börjar med 3 par örhängen som jag “var tvungen” att köpa, jag rättfärdigar köpet med att jag sökt efter örhängen och hade det på min “att köpa”-lista. Nåväl, dom köptes och jag väntar att dom kommer med posten/DHL i veckan. Samtliga är i äkta silver och är köpta på ASOS, dödskallarna är slutsålda men ringarna och creolerna med korsen finns kvar.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel, 265 SEK

En annan sak som avbröt köpstoppet är Dipbrow Gel från ABH för jag söker efter den där perfekta bryngelen. Du kan läsa mer om Dipbrow Gel i mitt inlägg om den, det finns även en swatch i inlägget. Helt onödigt köp men som verkade klokt i stunden – jag har flera bryngels redan!

H&M Nourishing Lip Oil

H&M Nourishing Lip Oil, 99 SEK

Sen jag “went cruelty-free”, hur sjutton säger man det på svenska? I alla fall, sen jag blev cruelty-free så har jag sökt efter en läppolja som påminner om Clarins läppolja. H&Ms kostar en bråkdel av Clarins, är cf, har samma stora applikator och är snudd på bättre pga mindre klibbig. Men det var inget jag behövde köpa… men som jag köpte ändå.

Det var ett par saker som avbröt mitt #köpstopp i juni. Hur går det med ditt köpstopp?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer