Depend 7 Day Beat It

Depend 7 Day Beat It Kollektionen

av Jenny Elisabeth
10 views

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

Depend 7 Day Beat It

Depend Beat It

När Depend släppte sin Beat It kollektion, inspirerad av 90-tal, blev jag lockad av färgerna på lacken. Jag har precis upptäckt hur 7 Day lacken funkar bäst för mig (utan kittet) och jag är i någon period där jag gillar färg. Det är något som kommer och går för mig det där med att gilla färg. Detta är inte alla lack ur kollektionen, det finns totalt 8st lack men jag var inte så sugen på Saved By The 90’s eller Let’s Go Clubbin’ så jag köpte inte dom.

Jag har inte testat alla lack än, har testat 3st av dom (se bilder nedan) och jobbar mig igenom de resterande tre. Alla tre lack som jag testat har haft toppen hållbarhet, i genomsnitt en vecka utan att det skavts av någonstans. Jag har använt Smith & Cult’s baslack och H&M’s Big Gel Top Coat för alla lackningar.

Lackade 3 lager med färglacket förutom med Hit The Floor, men där hade det nog behövts 3 lager för att jämna ut lacket lite.

Depend 7 Day Beat It
Fr vänster: Pump it Up, Oversize Me, Hit The Floor, Neon Motion, Beat the Beat & King of Pop
Depend 7 Day Beat It
Fr vänster: Pump it Up, Oversize Me, Hit The Floor, Neon Motion, Beat the Beat & King of Pop

Depend 7 Day Oversize Me

Depend 7 Day Oversize Me

Depend 7 Day Hit The Floor

Depend 7 Day Hit The Floor

Depend 7 Day Neon Motion

Depend 7 Day Neon Motion

Neon Motion har ett eget inlägg som du kan läsa här.

Depend är ett cruelty-free märke och finns att köpa bl a. hos KICKS, ett färglack ur 7 Day serien kostar 39 SEK. Depends lack är även veganska!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer