Outfit of The Day Maxiklänning

Outfit of The Day: Maxiklänning

av Jenny Elisabeth
8 views
Outfit of The Day Maxiklänning
Maxiklänning och kjolar och klänningar öht har blivit mina nya go-to plagg, jag brukade gå klädd i leggings och tunika och ja, det är ju sommar nu så maxiklänningar, kjolar och sånt är lämpligt nu.

Men jag har ju dagar när jag inte går hemifrån men då klär jag ändå på mig, går inte i pyjamas hela dagen som jag brukade göra. Idag är en sån dag när jag bara har en sak att göra och det är att handla. Men jag väntar på ett paket (det sista jag köpte innan mina shoppingfria månader började) och tänker inte gå till ICA innan paketet finns att hämta pga ids inte gå dit två gånger på samma dag.

Outfit of The Day Maxiklänning
Outfit of The Day Maxiklänning

Vad jag har på mig

Klänning: Zalando
Kofta: Esprit
Bälte: ASOS Curve
Halsband: Kristallrummet

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer