Favoriter Maj & Juni 2019

Favoriter: Maj & juni 2019

av Jenny Elisabeth
9 views
Favoriter Maj & Juni 2019

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Idag blir det favoriter för hela slanten! Och gissa om det är många… jag glömde publicera inlägget med mina favoriter för maj så nu blir det allt på en gång!

Favoriter: maj & juni 2019

Dermalogica Prisma Protect SPF30, 750 SEK (vegansk)
Prisma Protect är en lystergivande dagkräm med SPF30, den ger verkligen lyster till huden och återfuktar huden. Något dyr, men det är kvalité.

Glossier Balm Dotcom – Mango, 100 SEK
Balm Dotcom är en favorit när det kommer till läppbalsam, dom har härlig konsistens och mango doftar väldigt gott och läpparna blir väldigt lena och mjuka.

Fenty Beauty Pro Kiss’r Luscious Lip Balm, 160 SEK
Ett annat favoritläppbalsam är Fenty Beauty Luscious Lip Balm, med vårdande och närande ingredienser så är den mycket bättre än andra lite dyrare läppbalsam.

Ole Henriksen Banana Bright Face Primer, 495 SEK (vegansk)
Favoritprimern! Den ger otrolig lyster som gör att din hud ser återfuktad och inte fet ut. Jag har använt den på egen hand och kan inte svara på hur den funkar under smink.

Lumene Watercolor Blush & Watercolor Bronzer, 299 SEK (vegansk)
Watercolor Blush & Bronzer är en bra duo, nyanserna smälter ihop fint och ger en fin finish. Jag har använt dom på bar hud, eller med primer under och det är så jag tycker om att använda flytande- och krämprodukter.

Make The Make Vit E & Hyaluronic Duo, 249 SEK (vegansk)
Med undantag från BECCA Liquid – Pearl så har denna duo varit min go-to highlighter i juni. Jag använder båda sidorna, först applicerar jag Vit E Balm och sen Hyaluronic Gloss ovanpå. Det ger en wet-look som jag gillar.

BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl, 465 SEK
Pearl har min favoritnyans när det kommer till highlighter, en kall ljus nyans. Jag tycker att Shimmering Skin Perfector Liquid funkar bra på bar hud, eller med primer under, jättefin!

NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien, 99 SEK
När jag gjorde mitt test av alla svarta läppstift så var jag inte så imponerad av Alien, den jag hade var mer mörkt mörkt grå än svart och jag blev inte vän med applikatorn. Nu hamnar den bland favoriterna för att denna som jag nu köpt faktiskt är svart och applikatorn tycker jag är enkel att använda med tanke på formen den har!

Fenty Beauty Mattemoiselle Lipstick – F’n Black, 195 SEK
F’n Black är ett av mina absoluta favoritläppstift! Det är svart och även fast det är matt så känns det skönt på läpparna. Det är lite krämigare än ett straight up matt läppstift.

Linda Hallberg Cosmetics H2Glow Face Mist, 229 SEK (vegansk)
H2Glow är en mist som kan användas för att fixera smink, återfukta under dagen och bara allmänt ge ett glow till huden. Kommer i liten flaska för att vara behändig att ta med sig.

Sigma Beauty F50, 249 SEK
Jag brukar inte ha favoritborstar men jag såg en video där en tjej gjorde en glass skin look och använde en sån här borste för att applicera sina produkter. Resultatet såg så fint ut så jag sökte bland mina borstar och hittade denna. F50 är till för flytande- eller puderprodukter och ger en airbrushed finish.

Budgie The Sunblocker Mist, 129 SEK (vegansk)
The Sunblocker Mist är multifunktionell och innehåller UV-skydd för att skydda håret mot värme och solen. Innehåller persikoextrakt och kokosnöt som reparerar håret samt vårdar hårbotten. Ger glans och motverkar friss samtidigt som hårfärgen inte mattas av!

Maria Nila Cream Heat Spray, 249 SEK (vegansk)
Cream Heat Spray ger bra skydd till håret och är som en lätt kräm i konsistensen. Trots det så gör den inte håret klibbigt utan munstycket fördelar produkten fint över håret. Den återbygger skadat hår och förebygger kluvna toppar.

Glossier You EdP, 560 SEK
Den här parfymen har jag spanat på ett bra tag för jag har fått prover på den flera gånger och tyckt om hur den doftar. Den doftar varmt och sött, typ så som nyduschad hud doftar. Den sitter bra på huden och försvinner inte ut i intet för snabbt.

Depend 7 Day Nagellack, 39 SEK (vegansk)
Jag har fått upp ögonen för Depend 7 Day lack, dom är prisvärda och håller bra kvalité! Under maj och juni har jag testat ett par olika färger, bland annat så föll jag för två färger från Depend x Annica Englund collaben och sen för några lack från Beat It kollektionen! Gör en sökning på “depend” så får du se lacken!

Favoriter Maj & Juni 2019

Sådär! Det var alla favoriter för maj och juni 2019! Har du några favoriter just nu?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer