Outfit of The Day: Molly jeans

av Jenny Elisabeth
22 views
Outfit of The Day Molly Jeans

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Jag är egentligen ingen jeans-person, men modellen Molly från Gina Tricot kan jag nog bli vän med. Dom är mer som leggings i jeanstyg än vad dom är jeans och det gillar jag! När jag var ute och fotade denna look så gick det förbi ett par personer, någon kommenterade och sa att jag inte borde klä mig såhär fast hen sa det inte till mig utan till personen bredvid.

Så jag fotade ännu fler bilder på denna looken och sedan gick jag in och skrev denna statusen på Facebook:

“I’m really feeling myself här alltså! Det gick förbi personer som tittade och någon kommenterade. För två år sen hade jag sprungit in och inte gått ut på en vecka… nu? Pfft. Jag får och ska synas lika mycket som andra! Och min mage med!”

ALLA ska få synas och klä sig i det hen vill, oavsett vikt, hudton, kön (eller icke-kön, kan man säga så?)!

Outfit of The Day
Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Spetsbralette: Boohoo Plus
Meshtopp: Boohoo Plus
Jeans: Gina Tricot
Skor: Dr Martens

Outfit of The Day
Makeup Look
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer