Outfit of The Day H&M Shorts

Outfit of The Day: H&M Shorts

av Jenny Elisabeth
15 views
Outfit of The Day H&M Shorts

Det här inlägget skulle handla om H&M shorts, men asså mitt nagellack! Det är Depend x Annica Englund – Wild Ones, det finns ett inlägg här med bilder på lacket. Min outfit är något jag kan tänka mig att ha i sommar när vädret tillåter, har i alla fall köpt ett par shorts från H&M och till dom har jag ett linne från Boohoo. Länkar finns nedan!

Shortsen är lite mer denim-aktiga än vad jag egentligen tycker om, jag gillar lite stretch för att det är skönare att ha på sig. Men dom sitter bra (har storlek 50) förutom att det är mycket tyg under magen, det blir lite påsigt om dom inte hålls på plats.

Outfit of The Day H&M Shorts
Outfit of The Day H&M Shorts

Vad jag har på mig

Linne: Boohoo Plus
Shorts: H&M+
Halsband: Hellaholics

Outfit of The Day H&M Shorts

Makeup

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer

KINDER
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl

ÖGONBRYN
Glossier Boy Brow – Black

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer