Outfit of The Day Ny harness

Outfit of The Day: Ny harness

av Jenny Elisabeth
9 views
Outfit of The Day Ny harness
Jag har en ny harness, eller sele if you will. Jag är lite osäker på hur den ska stylas så jag testar mig fram. Än så länge har jag bara använt den inomhus för jag har just fått den och vill hitta hur den ser bäst ut på mig innan jag går ut med den på. Men den är så snygg!

Selen är köpt på ASOS och jag har den i storlek M/L, jag trodde först inte den skulle passa så jag var lite avig till att köpa den. Men så köpte jag den ändå och tänkte att jag testar, och den passade ju! Den är i skinnimitation med kedjor, remmarna är ganska tunna och känns lite flimsy men dom sitter på plats iaf. Något jag märkt är att det är lite besvärligt att stänga den själv när man får hålla bakom ryggen, jag ska testa att snurra den så spännena hamnar på magen istället, det kanske är lättare.

Outfit of The Day Ny harness
Outfit of The Day Ny harness

Vad jag har på mig

Linne: Zalando
Kjol: Boohoo Plus
Sele: ASOS Design

Outfit of The Day Ny harness

Makeup

BAS
KICKS Beauty Fake Freckles
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar & Zwicky

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite

LÄPPAR
Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick – Earthling

Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick
ASOS Design Sele
KICKS Beauty Fake Freckles
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Boohoo Plus Veckad Kjol i Konstläder
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick
ASOS Design Sele
KICKS Beauty Fake Freckles
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Boohoo Plus Veckad Kjol i Konstläder
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick
ASOS Design Sele
KICKS Beauty Fake Freckles
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Boohoo Plus Veckad Kjol i Konstläder
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer