3 tecken på att jag börjar bli manisk

av Jenny Elisabeth
3 tecken på att jag börjar bli manisk
BIld av Gerd Altmann från Pixabay

Så… 3 tecken på att jag börjar bli manisk. Igen. Jag har redan varit i en mani den här sommaren, men min mani diskriminerar inte – dessutom är det ju höst nu.

Tecken #1: Blir lätt uppvarvad
Blir lätt uppvarvad, gärna i kombination med produktiva dagar, idag har jag skrivit… 5 inlägg tror jag, planerat 3 Instagraminlägg, gjort en sminkning och skrivit en produktlista till den. Jag har städat och lyssnat på ljudböcker (ljudböckerna har inget med manin att göra).

Tecken #2: Minskat sömnbehov
Sömn? Vad är det? Jag sover kanske 1 – 2 timmar/natt under dessa perioder och känner inget behov av mer. Det brukar vara det första tecknet på att något är på G.

Tecken #3: Idéspruta
Mina tankar går på overdrive och jag kommer på så mycket saker, som jag självklart skriver ner. Bland annat detta inlägg var en idé som jag fick kl 23:10 och 23:30 publiceras det. Impulsivitet är också ett tecken.


Egentligen är jag nog mer i en blandepisod än i en mani, för tillfället. För jag har stunder med totalt mörker varvat med rosa moln.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer